В період новорічно-різдвяних свят хочеться довгоочікуваного дива. Дорослі, як і маленькі діти чекають подарунків і мріють у вечірній тиші прикрасити новорічну ялинку в колі теплих родинних зустрічей… Новий рік уже минув і скоро Різдво. Треба ще встигнути підготувати презенти для своїх близьких! Що ж подарувати?

    Ми пропонуємо вам ряд оригінальних подарунків, які зможуть доповнити ваші ідеї та стати початком і продовженням сімейної традиції…

    Це чарівний подарунок для бабусь та дідусів. Необхідно лише вписати імена та дати народження кожного онука. Імена діток розраховуються на кожну пташку.

    Розташовуєте подружню пару на стовбурі дерева, з їх предками, які знаходяться вище, в гілках, і їхні діти (якщо потрібно), нижче основи дерева.

4

    Нова тенденція модернізації родового дерева за допомогою простих елементів, великих і ефектних шрифтів. Якщо ви запитаєте нас, який ми вибрали б, відповідь… всі з них!

Коли приходить Різдво та Новий рік з’являється бажання змінити щось у житті. Ви хочете декорувати щось у вашого будинку? Якщо так, то ви можете почати з «стіни мистецтва».

     Цей сімейний відбиток руки є прекрасним на пам’ять, і картина буде виглядати досить гарно в будь-якому інтер’єрі вашого будинку. Це також можна зробити, як подарунок для членів сім’ї.

     Всі старовинні документи чи цікаві записи (рецепти) близьких людей можна помістити в рамку, буде досить стильно та оригінально.

31

     Сюрпризи можна зосередити на створення проектів, які допоможуть освіжити погляд на деякі речі. Можна зробити календар сімейних дат народження – один з кращих способів нагадати всім заздалегідь  про день народження…

41

    Так багато людей мріють зробити власними руками подарунок, підвіска – гарний спосіб проявити знак уваги.

    Не менш цікаво зробити презент та заодно пограти в скрабл. Такий подарунок, а особливо його створенням можна зацікавити кожного.

родинний скрабл

    Сподіваємось, що вам сподобається створювати власними руками родове дерево для себе, ваших друзів або вашої родини. Отримувати handmade подарунки люблять всі, тому що вони є більш особистими. Цей подарунок виглядає як простий, але він особистий і справжній!

Автор – Анна Козловська ©

3 thoughts on “Дивовижні ідеї подарунків на Різдво своїми руками

  1. Изготовить в качестве подарка на Рождество милого ангелочка можно из любых материалов. Такая кукла не только является одним из символов Рождества. Изготовленная с любовью и мыслями о близких, она должна служить украшением дома и оберегом, воплощением Ангела-хранителя.

  2. Супер идеи родословных деревьев! :)))

    • Ми дуже раді, що Вам сподобалось. Найкращою похвалою є Ваш натхенний коментар, і надіємось, що стаття надихнула на втілення ідей у своїй родині 🙂

Comments are closed.