Раді повідомити вам про старт нового проекту центру вивчення генеалогії “Пращур”. В рамках проекту будуть розміщуватися оцифровані матеріали державного архіву Вінницької області (ДАВіО).

      У зв’язку з тим, що сайт державного архіву Вінницької області тимчасово не працює, розміщуватимемо матеріали у блозі центру вивчення генеалогії “Пращур”. Деякі документи взяті із попередньої версії сайту, а деякі – ще ніде не опубліковані, нещодавно опрацьовані матеріали – набрані нами та представлені у файлі формату PDF для зручності та спрощення можливості  пошуку у ньому. Електронну версію документів передаватимемо у архів, а також надаватимемо вільний доступ відвідувачам нашого сайту. Сподіваємося, що опубліковані матеріали значно полегшать вашу роботу та будуть приносити задоволення від генеалогічних пошуків.

      Роботи вистачить на всіх, тому будемо раді допомозі волонтерів. Якщо ви бажаєте долучитися до такої важливої справи – звертайтеся (контакти).

    Розміщення даних матеріалів на сторонніх ресурсах можливе лише з обов’язковим посиланням на першоджерело.

   Нижче буде розміщуватися список опрацьованих документів, перейшовши за посиланням ви зможете працювати онлайн або скачати електронну версію документу.

1. Списки виборців, м.Вінниця, 1912 рік

2. Список фондів Державного архіву Вінницької області

3. Описи фонду Р-6129 – Книги записів актів цивільного стану по населених пунктах Вінницької області (Актові книги, Колекція)

4. Опис №1 Фонду Р-196 Вінницький окружний адміністративний округ  (Списки релігійних громад)

5. ДАВіО Каталог метричних книг

6. Посімейні списки Вінницької міщанської християнскої спілки

7. Путівник Державного архіву Вінницької області

8. Список репресованих громадян, архівно-слідчі справи на яких зберігаються в Державному архіві  Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*
*

171 thoughts on “Довідники державного архіву Вінницької області (ДАВіО)

  1. Доброго дня, допоможіть знайти інформацію про Батюк Світлана Олексіївна 1939 рік

    • Доброго дня. Дякую за коментар.
      Можемо допомогти в пошуках.
      Написала вам на вказану ел. пошту

  2. Dobrogo dnia,

    bud’ laska pidskazit’, jak mozhna otrymaty akta spravy pro mogo dida:
    23605. Полятика Улян Ананійович, 1890 р.н., ДАВіО, ф.Р-6023, оп.4, спр.4686

    Za zazdalegit’ vdiachnyj,

    • Доброго вечору. Написали Вам на ел. пошту

  3. Доброго дня! Допоможіть знайти інформацію по заробітній платі мами, яка працювала в комбинаті общепита Винница Промстрой з 1983 по 1990 рік.

    • Доброго дня.
      Це не зовсім наш профіль, ми шукаємо архівну інформацію про предків.

  4. Доброго дня! Підскажіть куди звернутись , щоб отримати довідку про заробітню плату за період 1981-1990 року, мами, яка працювада у Вінницькому промстрої?

  5. Доброго дня, дуже хотілось би покопатись у сімейному корінні, можливо знайти єврейський слідє, бо в сім’ї ходять багото легенд.
    Дякую.

    • Вітаю. Написала мейл.

  6. Помогите пожалуйста найти деда,Фишер Семена.По рассказам матери,проживали под Винницей.Его сын, мой отец, Фишер Виктор Семёнович,оказался в г.Воркута в 60-х гг.

    • Уточніть, будь ласка, Вас цікавить підтвердження національності чи дослідження родоводу? На даний момент, в зв’язку з війною, з архівами РФ не працюємо.

  7. Здравствуйте! Помогите пожалуйста ,найти информацию о дедушке Павлюкевич Михаил Исакович 13.10.1918 г.р.в Винницкой обл,Калиновский район,с.Заливанщина.
    Служил с октября 1939г.по сентябрь 1945г. в 3253(724) арт.полку.
    Медаль За победу над Германией 15.03.82.

    • Доброго дня. Написали на пошту

  8. Здравствуйте, хотел бы узнать о прадедах. Винницкой области с.Очеретня.

    • Доброго дня. Можемо допомогти в пошуках. Написали на пошту.

  9. Здравствуйте
    Помогите найти информацию
    Ищенко (Шмунь)Агафья Фризоновна 1922 г

    • Доброго дня. Написали на пошту

  10. Здравствуйте! Собираю любую информацию на деда Гудзинский Дмитрий Ивановис д.р1928 или 1929 с.Кантилина, Иллинецкого р-н, ранее был Дашевский р-н Винницкой обл.(точная дата рождения, национальность и т.д)

    • Доброго дня. Звертайтесь на пошту prashhur.zakaz@gmail.com зможемо допомогти в пошуках

  11. Здравствуйте! Собираю любую информацию о дедушке Владовском Илье Ксенофонтовиче, 1920 г.рождения. Уехал в Казахстан, Кзыл-Ту по комсомольской путевке поднимать целину.Работал часовщиком. В г. Винница 3 законорожденных детей.

  12. Здравствуйте!Собираю любую информацию на прадеда Демецкий Бронислав (Борис) д.р1903 с.Бабин Иллинецкого р.Винницкой обл.Брата звали Марьян возможно был ещё один брат Валерьян .Информации за их отца Йосифа нет вообще .

    • Здравствуйте! Можем помочь в поисках документов через архивы. Пишите prashhur.zakaz@gmail.com

  13. Доброго дня. с.Лозна Вінницька обл. Хмілницький р-н не знайшла в каталогаг метричних книг. Підкажіть будь ласка де шукати

    • Доброго дня
      Рекомендуємо замовити послугу “аналіз документальної бази” після чого ви отримаєте список пріоритетних генеалогічних справ з їх номерами та архівами, в яких зберігаються.
      Або ж спробуйте визначити до якої церкви відносилось село, якщо своєї церкви не мало. І потім в каталозі пошукайте село, до якого була приписана Лозна.

  14. Добрый день. Давно складываю свое родословное дерево. Хочу узнать с тех людей на которых остановилась. Мой прадед Богданюк Наум Иванович 1890-1956. был женат Пелагея Богданюк, вроде бы Войцеховская 1890-1973, когда поженились. кто их родители? вроде как Подольской губернии они жили там

    • Доброго дня. Звертайтесь, можемо допомогти в пошуках через архіви

  15. Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, скільки будуть коштувати ваші послуги стосовно пошуку інформації по документам Вінницького архіву?
    Мені потрібно знайти запис про народження бабусі за радянський період і запис про смерть прадіда, до 1917 року.
    І яка вартість складання родоводу однієї гілки по одному призвіщу?
    Чи є у Вас прайс?

  16. Доброго дня! Хочу дізнатися, де місце поховання мого прадіда. Цимбалюк Петро Никонович, 1982 р.н. С. Вернигородок Козятинського району Вінн. обл. Працював стрілочником ст. Козятин. Репресований в 1944 р. та висланий в м. Харків. В сімї відомо, що помер віж дезентерії та похований в братській могилі в м. Харків. Але де саме , не знаємо. В Харкові в архіві данних немає, після смерті рідним прислали довідку, в якій було вказане місце поховання. Але до нас ця інформація не дійшла. В списках репресованих є схожа людина – 1892 р.н. Цимбалюк Петро, але по-батькові Миколайович, а не Никонович. Може це помилка? Безмежно вдячна Вам за Вашу роботу, дуже хотілося б знайти могилу родича.

    • Доброго дня, напишіть будь ласка ваше звернення на електронну пошту prashhur.zakaz@gmail.com

  17. Доброго дня! У списках репресованих значиться мій прадід Гоцуляк Максим Тимофійович, 1887 року народження. ДАВіО фр- 6023, оп.4, справа 9852. Але, на жаль, подальшої долі ми не знаємо. Скажіть, будь-ласка, чи є можливість одержати на електронну пошту відомості про подальшу його долю? Чи обов’язково їхати з цим питанням У Вінницький архів? Дякую.

    • Доброго дня, відповіли на пошту.

  18. Доброго дня. Допоможіть знайти інформацію про мого прапрадіда Новицького Аполона Францовича і його сімю. Народився 1899р.

    • Доброго дня. Відповіли на електронку.

  19. Здрастуйте! Тато працював у 1980-1985 рр Бершадський ЕТЗ в стойбригаді. Де можна взяти довідку про стаж роботи, якщо сказано що це “Вінницький промстрой”?

    • Здравствуйте! Написали на пошту

  20. Добрый вечер. Помогите найти информацию о бабушке и дедушке моего мужа. Знаю о них мало.А наша дочь попросила составить родословную для ее детей .
    Бабушка Ксения Дмитриевна Андрющенко примерно 1900 г (документы пропали во время бомбежки ) вышла замуж за Примху Степана Арсентьевича прим.1894 г р.Жили они в с Белоусовка-2 Тульчинского р-на Винницкой обл. Здесь родились их дети : Анна, Евгения , и Василий.
    Евгения ( для своих Люся ) Степановна 26.09.1926 г.р.—мать мужа. Вся семья переехала в Каховку Херсонской области. Не знаю когда ,но во время войны уже жили в Каховке.
    Меня интересует информация о родных Ксении Дмитровны и Степана Арсентьевича. Их родня приезжала в Каховку в гости в 60-е годы. Но найти их ( сестер , братьев и их потомков ) в интернете я не смогла. Будьте добры, помогите пожалуйста. С уважением Валентина.Бережная 1952 г.р.

    • Доброго дня. Відповіли на електронку.

  21. Добрий день . Потрібно знайти інформацію про Прозуровського Юхима по батькові не відомо. Мешкав у селі Гавришівка Вінницького району дата народження приблизна 1900 дата смерті приблизна 1950

    • Доброго дня. Дякуємо за звернення. Менеджер відповіла Вам на пошту

  22. Добрый день. необходимо найти информацию по рождению Вайсман Наум Моисеевич 09.05.1917, г. Бар, Винницкая область. Есть ли смысл писать адвокатский запрос или информация по этим годам отсутствует? За ранее благодарю

    • Доброго дня. Відповіли на пошту

  23. Добрый день! Меня интересует Хотовицкий Григорий ( отчество неизвестно), священник,
    фонд 904 опись 12 спр. 76, 1991-1910 гг., смерть.
    Село Голодьки, сейчас Хмельницкого района Винницкой области;
    В 19 ст. Литинского уезда Подрльской губернии.

    • Доброго дня. Відповіли на пошту

  24. Добрый день!
    есть ксерокопия свид-ва о рождении родственника, необходим архивный документ с мокрыми печатями выписки из книги актов гражданского состояния и архивная копия свид-ва о рождении.
    место рождения с.Слобода-Мурафская Шаргородский р-он Винницкой обл. 15.12.1948г.р.

    • Доброго дня. відповіли на пошту

  25. Добрый день..Я хочу найти своих пра…и ранее дедушек и бабушек…Альтман и Шайдерман…Эти две фамилии моих предков..Дедушек и бабушек помню.Спасибо..

    • Добрый день. Можем помочь в поисках. Пишите, пожалуйста, на почту prashhur.zakaz@gmail.com

  26. Доброго дня! Цікавить прайс на послуги (дослідження родоводу) та порядок надання послуг. Дякую!

    • Відповідаю на емейл.

  27. Доброго дня!

    Цікавить інформація по прадіду – Поповський Олександр Михайлович, 1907 р.н., Барський р-н, с.Попівці.
    Дата смерті – 15.07.1944р
    Цікавить Свідоцтво про народження та одруження. А також вся інформація про його батьків.

    Буду вдячним за звовротній звязок

    • Відповідаю на електронну пошту.

  28. здраствуйте помогите мне пожалуйста узнать про предков своих все что я знаю мой дедушка ЛАЗАНЮК ПАВЕЛ ХАРИТОНОВИ 1923 г. р. примерно родился село рудницкое виницкой обл . пищанский район женился ЛАЗАНЮК МАРИЯ ТИХОНОВНА примерно 1925 г.р . стогоже района прожывали в селе рудница пищанский район ул богуна 9 (7 переномерация после была )больше нечего незнаю знаю еще что есть еврейский корни спасибо

    • Добре,я зрозуміла.Спробуємо допомогти.Відписуємо на електронну пошту.

  29. Доброго дня!
    Буду вдячна за прайс на дослідження родоводу, походження прізвища, наявність польського чи угорського коріння.

    Дякую.

    • Уточнюю Вашу ціль,прошу відповісти на електронний лист.

  30. Доброго дня! Допоможіть будь- ласка знайти внформацію про єврейське походження мого прадіда, діда,знаю тілька, те що вони переїхали до Вінниці і проживали там деякий час.Приблизно 1957 по 1959 рік
    Мій дід Артимович Евгеній Ефимович
    Моя бабуся Артимович Марія Михайлівна
    Мій прадід Артимович Ефим Каземирович, діти мого дід Артимович Олексій Евгенович, донька Артимович Олена Евгенівна.
    На жаль це вся інформація якою я володію, булу вдячна за любу інформацію!

    • Умови співпраці відправила на електронну пошту.

  31. Доброго времени суток! Помогите найти информацию о моем двоюродном дедушке -Венгрус Петр Станиславович, 1906 г.р. Репрессирован в 1938 году , отправлен на строительство Московского метрополитена, бригада в которой работал погибла . Его судьба нам не известна….По данным ДАВiO ф.Р.- 6023, оп. 4 , спр. 11555. Заранее благодарны!!!

    • Відповідаю наелектронну пошту.

  32. Доброго дня, допоможіть будь ласка знайти інформацію про польське походження мого діда та прадіда
    . Мій дід Недзельський Василь Лук’янович ( або Лукашевич)народився в с. с.Іцка (переіменоване в Столипіно 1914-1924, потім переіменоване в с. Тарасівка) , за свідоцтвом про смерть помер у 1965 році у віці 64 років в селі Тарасівка, Тульчинський район. Відомо, що мав дружину Палагею, мав доньку Марію,сина Анатолія,доньку Лідію , 1934 р.н.,працював головою сільської ради села Тарасівка, перебував у партизанському русі під час другої світової війни, католик,
    Мій прадід Недзельський Лукаш Бенедиктович,відомо що помер в 1915р. у віці 60-70 років,мав дружину Одарку, сина Василя ,1901р.н.та сина ім’я Павло або Яків, народився с.Іцка (переіменоване в Столипіно 1914-1924, потім переіменоване в с. Тарасівка), католик.

    • Відправила відповідь на електронну пошту.

  33. Меня интересует все что можно найти по семейству Билык Никифор Яковлевич проживавших в с. Капустяны Винницкой обл.,с1900г по1940

    • Спробуємо допомогти.

  34. Доброго дня. Розшукую прадеда. Січкоріз Назар Оникович 1906рн

  35. Добрий день. Мене цікавлять всі дані по родині Січкоріз з Дяківців, Літинського району з 17 ст.. Прошу надати прайс – лист на оплату ваших послуг.

    • Відправляю на пошту.

    • Я січкоріз. Хто саме вас цікавить?

    • Доброго вечора
      Як можна з вами зв’язатися
      Можливо ви нас шукаєте

  36. Доброго дня. Я хочу знати чи є у мене єврейське коріння. Мій дід Замковий Олексій Тимофійович.

    • Спробуємо вияснити,прошу ознайомитись із прайслистом,який відправила на Вашу пошту.

  37. Доброго дня! Цікавить прайс на послуги (дослідження родоводу) та порядок надання послуг. Дякую!

    • Відповідаю на електронну адресу.

      • Аня, меня интересуют Недзялковские жившие в Муховцах под Немировом. В 1804 там умер Дионизий Недзялковский, получивший от Потоцких в заставу часть Муховцов по долгу, возможно служивший у них полковником надворной милиции. Это 4 раза прадед моей мамы. Его младший сын Петр 1785 г. рождения переехал жить в Овруч и основал местный род Недзялковских. Меня интересуют метрические записи Немировского костела по Недзялковским за 17 век и до 1831 года и условия их возможного получения.

        • Шановний Пане, відповідаю на Ваш емейл.

  38. Можна прайс на пошту? Цікавить інфа для родоводу. Дякую.

  39. Доброго дня, допоможіть будь ласка знайти чи є у мене польське чи єврейське коріння. Мій дід Іван Якович Фуківський за свідоцтвом про смерть помер у 1956 році у віці 46 років в м.Іллінці (Морозівка, Павлівка). Відомо, що проживав в Оратівському районі в с. Синарна. Щиро дякую.

    • Відповідаю на Ваш емейл.

  40. Скажіть ФОНД № Р-6129, ОПИС № 18, Літинський район, 1921 – 1936 рр. чому не можна переглянути? Або чому деякі посилання на скачування файлів не працюють ?

    • Дякуємо за коментар,вкажіть посилання,які у Вас не працюють і ми спробуємо виправити цей недолік.

  41. Доброго дня. Я хочу знати чи є у мене Польське коріння. Мій батько Тишківський Микола Йсипович. Його батько Тишківський Йосип.Дякую

    • Відповідаю на пошту.

  42. Ищу своего деда Гребеник Николай Петрович. Родился в с. Блиставица Бородянский р-н Киевская обл. Служил в смт. Уланов. Офицер. Пропал без вести. Хотел бы ознакомиться с личным делом. Что бы узнать каким он был и когда родился. Был у него брат Гребеник Александр Петрович. Может найдется. Его жена Гребенюк Любовь Даниловна родом с Хмельницкой обл. Городокский р-н с. Новое Поречье. Умерла сразу после войны. И об ней также хотел бы узнать.

    Спасибо. С уважением Олег Тарасенко.

  43. Добрый день!Подскажите пожалуйста, каким образом получить полный вытяг свидетельства о рождении бабушки и дедушки?
    Спасибо

    • Ви можете отримати тільки витяг СПН.

  44. Добрий день. Хочу запитати за документи свого прадіда

    • Пишіть на пошту:prashhur.zakaz@gmail.com

  45. Здравствуйте. Мой предед репрессирован. Нет в списках. Доманский Владимир Иванович, 1899г.р,Арестован 15 марта(?) 1938 г.,обвинялся по ст 54 -11УК УССР.Решением Тройки УНКВД по Винницкой обл. 21.09 .1938 г расстреляны в г. Винница. Реабиоитирован военным трибуналом Прикарпатского военного округа 7.09.1965 г.Захоронен в г. Винница,по ул. Прдлесной, где открыт мемориал.

    • Доброго дня.

      А ми знайдемо цю справу репресованого. Якщо Вам цікаво,пишіть на пошту :prashhur.zakaz@gmail.com

  46. Здравствуйте.
    Подскажите, как я могу найти деда в с.Мазуровка Винницкая обл. 1911-1913 года рождения?
    Я так понимаю в этом селе архива нет? только областной в Виннице? туда обращаться? и кому можно обратиться? внуку? сыну?
    Я так понимаю можно позвонить или нужно ехать непосредственно?
    Спасибо Анна.

    • Відповідаю на пошту.

  47. Здравствуйте!
    Прошу помочь пожалуйста какой-либо информацией о данных моего прадеда или его родителей: Яблонского Ивана Вениаминовича, Винницкая область, с. Китайгород. Был женат на Сымчук Дарье Павловне. Дату рождения не знаю к сожалению. В 41-ом году ушел на фронт и не вернулся. Хотелось бы узнать детальнее о фамилии, ведь она явно имеет какие-то польские корни и возможно я бы мог восстановить их и принять участие в программе репатриации поляков. Спасибо!

    • На жаль,інформації про одного прадідуся Вам може не вистачити для отримання Карти Поляка.
      Можливо,хтось ще мав польське коріння?

  48. Допоможіть будь-ласка хочу знайти мого діда )))знаю приблизні данні про нього, точно знаю як звати і все

    • З якою метою здійснюєте пошуки?

  49. Здравствуйте! Хочу дослідити своє дерево роду. Скільки це буде коштувати, і як швидко робиться? Дякую!

    • Відповідаю на мило.

  50. Здравствуйте !Помогите найти предков моего дедушки МАЗУР МИХАИЛА ГРИГОРЬЕВИЧА ,дата рождения 08.08.1906,родился в Винницкой обл.,Барского р-на , с .Поповцы. Хочу узнать все о своих предках по этой линии рода.Как глубоко уходят корни.И принадлежим ли мы к польским корням .Почему так пишу,потому что в говоре дедушки звучали часто польские слова.Может и звучит наивно..но все таки.Заранее благодарю и надеюсь на ваш положительный отклик.

    • Відписуюсь в скайп.

  51. Помогите пожалуйста, ищу любую информацию о предках живших в с.Тимоновка Тульчинского района Винницкой области Пихун Артем (прадед) Пихун Дмитрий Артемович 1900 г.р.(дед) Пихун Марко Артемович (брат деда) еще была сестра деда Пихун….Артемовна может известен год рождения смерти буду рада любой информации о них. Живу в Казахстане мой отец Пихун Василий Дмитриевич 1926-1993

    • Яка ціль пошуків відповідної інформації,уточніть,будь ласка.

      • Доброго дня, чі можливо підтвердити національність предків Марківська (Войнер) Ванда Іванівна 30.05.1921 р/н с Уладівка ,Вінницька обл., Марківський Зіновій Пестрович 15.11.1912 р/н с. Уладівка, Вінницька обл.

        • Давайте поглянемо на доки архівні.

          • Здравствуйте! Помогите пожалуйста хоть что-нибудь узнать о Квятковском Франце Леоновиче 1899г.р. Хотелось бы узнать все о своих предках. Как глубоко уходят корни. Он родился в Винницкая обл., Берездовский район, с Мухарово. Потом его с семьей репрессировали (выселили с приграничных территорий ) в Северо-Казахстанскую область Келлеровский район, c.Черниговка Жена: Квятковская Мария Иосифивна, дочери Юзя и Марценя, сын Владислав. Я составляю генеалогическое древо, интересно получить любую информацию. Спасибо!

          • Відповідаю на мейл.

      • Для составления родословной отца Пихун Василия Дмитриевича, и поиска любой информации о Пихун Марке Артемовиче, и его сестры имя которой мне не известно но я знаю что она была. Очень мало знаю о прадеде Пихун Артеме(знаю что его жену мою прабабушку звали Мария)Также ищу дочерей Марка Артемовича -Галины Марковны и Маруси . Всегда была мечта побывать на родине отца, и узнать по больше о его родителях Ефросиньи Трофимовне Пихун . Чтобы сохранить память о них для своих детей и внуков

        • Якщо Вас цікавить дослідження родоводу,то пропозиції до пошуків прописую на мейл.

  52. Добрый день,Анна!
    Помогите пожалуйста найти информацию о моих прадедах,оба были репрессированы.
    Склярук Иван Гаврилович , 1886 г.р.,реприссирован в 1937г
    Каплинский Никифор Иосифович , 1881г.р.

    • Давайте попробуємо.

      Пишу на мейл.

  53. Хочемо дізнатися де воював в якому батальйоні в період Другої світової війни 1941-1945рр. Гусарський Пантелеймон Мартинович 08.08.1903 р.н. Мурованокуриловецький район Вінницька область…

  54. Мне надо на карту поляка все что о них известно. Спасибо.

  55. Доброго дня.Скажіть будь-ласка ,скільки будуть коштувати послуги з дослідження прізвища???

    • Відповідь на пошті.

  56. добрий день.допоможіть будь ласка знайти національність моїх предків.маю свідоцтво про народження моеї мами-сытник варвара франковна(12.09.1936)-де вказано що батьки сытник франко онуфреевич(1900) и сытник марьяна марцьяновна(1902)=поляки.Вони народилися у с.Білий КаміньЧечельницького району ,Вінницької обл.Потрібно документ про підтвердження польського походження.чи я маю можливість отримати кп.дуже дякую.

    • “маю свідоцтво про народження моеї мами-сытник варвара франковна(12.09.1936)-де вказано що батьки сытник франко онуфреевич(1900) и сытник марьяна марцьяновна(1902)=поляки.” Ви уже маєте доказ польського походження.

      • Ще раз доброго вечора! Я правильно вас зрозуміла,мені не потрібно ніяких додаткових документів збирати,достатньо свідоцтва про народження,в якому вказано національність моєї бабусі і дідуся -поляки

  57. прошу допомогти знайти відомості про діда Мушинського Станіслава, який проживав у с.Забара, Бердичівського повіту, Київської губернії. пісніше с.Забара було перейменоване у с. Червона Трибунівка. Дід помер у 1933 році. Село Забара знаходилось біля села Псарівка(нині с.Кіровка). дякую. Людмила.

    • Вас цікавить підтвердження польського походження, генеалогічне дослідження чи інше?
      Дякую за відповідь.

      • Здравствуйте! Хочу заказать исследование генеалогического древа, какая цена и сроки?

        • Відповідаю на пошту.

  58. Доброго дня, мені потрібні документи про походження моєї сімї, знаю лише прізвища Полуніцка Кароліна і Полуніцкий Станіслав, чи можете Ви мені допомогти?

  59. Доброго дня.Мій прадід Клебан Адам Станіславович (поляк)1882р.н. проживав в с.Митки Барського рн. ,чи можна дізнатися чи була полькою його дружина?дякую

    • Так,звісно,пишіть нам на пошту допоможемо!

  60. Доброго дня.знайшов,що мій прадід був поляком,але цього мало на “карту поляка”.Чи можете чимось допомогти?Можливо його ,дружина ,теж, була полькою.Дякую.Я працюю в Польщі,1,5 року,маю часовий побит,але хочеться сталий,або карту поляка.

    Національний банк репресованих
    Запис №12104 [Повернутись до списку]
    Прізвище
    Клебан
    Ім’я
    Адам
    По-батькові
    Станіславович
    Дата народження (рік)
    1882
    Фото
    нема…
    Місце народження (регіон)
    Вінницька обл. с. Митки Барського р-ну
    Національність
    поляк
    Соціальне походження
    із селян
    Приналежність (в різний час) до політичних партій, рухів, молодіжних організацій
    нема даних…
    Освіта (учбовий заклад)
    малограмотний
    Короткі відомості про трудову, наукову, політичну, державну, громадську діяльність до арешту
    двірник
    Останнє місце проживання (регіон)
    Останнє місце роботи, посада
    нема даних…
    Склад сім’ї (імена, роки народження членів сім’ї)
    одружений, двої дітей
    Коли, де, за яких обставин був заарештований
    нема даних…
    Яким органом був засуджений, термін покарання, зміст вироку (відзначити, якщо неодноразово)
    НаркВС і Прокурором СРСР; Стаття: 54-11 КК УРСР; Вирок: розстріл; Дата вироку: 09.01.1938; Дата виконання вироку: 10.01.1938;
    Які репресивні заходи застосовувались до родини (арешт, вислання, конфіскація майна, інше)
    нема даних…
    Як складалась подальша доля (в яких таборах відбував термін покарання, ким працював після звільнення, де проживав)
    нема даних…
    Яким органом і коли реабілітований
    Вінницьким облпрокурором; Дата: 15.07.1989; [№: 19998];
    Якщо загинув (помер) – з якої причини, коли, місце поховання
    нема даних…
    Номер і місце зберігання архівно-слідчої справи, інших докментів, на підставі яких складена картка
    нема даних…
    Примітки
    нема даних…
    Дата створення запису
    01-05-2009

    • Пропоную детальніше обсудити факти якими Ви володієте,пишіть нам на пошту,разом будемо розбиратись.

  61. Добрый день.Подскажите как установить дату рождения и национальность своей прапра бабушки Белинской Анастасии Фёдоровны(дата рожд. предположительно 1883г. но это приблизительно)Проживала с младенчества в Винницк.обл.,а родилась в Польше.Спасибо если подскажите как действовать.

    • https://prashhur.com/blog/statti/ – пройдите по ссылке,есть много полезной информации,которые Вас сориентируют. Если возникнут новые вопросы,пишите.

  62. Добрий день. Допоможіть будь ласка знайти інформацію про предків. Маю такі відомості:Мушинська (Машевська) Емілія Йосипівна 1932 р.н.,Мушинський Станіслав Пилипович 1936 р.н. проживали в Вінницькій області Козятинський район село Рубанка.потрібно документ про підтвердження польського походження.дякую

      • Можно узнать кем был выдан серия паспорта X-AM Винницкой области

        • Варто уточнювати в міграційній службі.Можете написати запит.

  63. Добрый день, мне нужна помощь в поиске информации о своих родственниках: прабабушка – Жарская Юзефа Теофиловна и прадедушка – Жарский Мартын Леонтьевич. Моя бабушка Жарская Владислава Мартыновна (по мужу Рудая) рассказывала, что она родилась в с. Великое, Казатинского р-на, Винницкой области , 24 марта 1916 года. Очень интересна о них вся информация: где учились, где и кем работали, откуда приехали, близкие родственники, может сохранились документальные записи. В мамином свидетельстве о рождение в графе национальность её мамы (моей бабушки) стоит полька. Так случилось, что в юном возрасте было не интересно, а сейчас и рада узнать все о своей родной крови, так бабушки уже нет, я то и о ней толком ничего не знаю, очень грустно и стыдно. Думаю с вашей помощью восстановить свою родовую ветвь и свои пробелы в истории своей семьи. Очень жду ответ.

    • Відповідь – пропозицію висилаю Вам на пошту.

  64. Хотелось бы узнать о судьбе моего деда,по матери,Бац Владислава Михайловича 1912 г. рождения с.Зарванцы Винницкой обл. Который во время оккупации Винницы фашистами был в партизанском отряде (хотелось бы узнать в каком и под каким псевдонимом,если таковой был).После освобождения Винницы,советской армией,я так понял партизан расформировали по частям действующих войск (опять хочется узнать куда он попал) и где,в каком бою,пропал безвести.

    • Висилаю пропозицію роботи по Вашому питанню на пошту.

  65. Доброго дня!Скажіть будь ласка а якщо прабабуся одна була полячкою,я так розумію немає шансів в мене для отримання КП?

  66. Доброго дня! Я хочу дізнатися рік народження прабабасі в паспорті записано що вона народилась 17 травня 1915 року , але ми знаємо що вона народилась в 1913 році чи можна це дізнатись і довести для того щоб внеси зміни в паспорт , ЗАРУБА ЯВДОКІЯ МИФОДІЇВНА народилась в селі Цибулівка Тростянецького району Вінницької області .ЩЕ ЖИВА

    • Так, можна.

      Пишіть на почту.

  67. Доброго дня! Хочу дізнатися інформацію про моїх предків. Моя бабця- Редько Любов Марківна (ще жива)народилася в 1940 р. в с. Китайгород Тростянецького р-у, Вінницької області. Її батько-Редько Марко народився приблизно з 1900 по 1910 рр., також жив і зростав у тому селі, а його батько – Мойсей Редько(дід бабці) теж жив у цьому селі. Мене цікавить ким він був, чи були у нього брати і сестри, як було звати його батьків, якщо по можливості батьків батьків Мойсея Редько (але бабця казала, що може бути і прізвище Редька). Дякую!

    З найкращими побажаннями,

    Віталіна Ковальчук

    • Я так розумію,Вас цікавить генеалогічне дослідження?
      https://prashhur.com/blog/vartist-doslidgennja/ – перейдіть за посиланням,ознайомтесь.

      Якщо виникнуть питання, пишіть на пошту.

  68. Доброго дня допоможіть будь-ласка дізнатись мені про моїх пращурів .Знаю лише діда Миронюк Олексій Герасимович та бабцю Миронюк Анастасія Сафонівна ;ще знаю, що мого прадіда Миронюка Герасима Василійовича було репресовано та розстріляно, хочу знати за ,що ,коли і як .І дуже цікаво як вони жили та чим займались та звідки наше походження…
    БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНА

    • Ми готові Вам допомогти,prashhur.zakaz@gmail.com пишіть на пошту всю відому інформацію,будемо виявляти пріоритети та перспективи справи.

  69. Доброго дня, допоможіть будь-ласка, мені потрібно скласти родовід моєї сім’ї потрібно дізнатися.
    – Ім’я, прізвище, по-батькові, рік народження батьків,дідусів, бабусів, прадідусів, прабабусів: Шклярук Міхаліни Петрівний та Шклярук Август Філіпович
    Це поки що все що мені на данни момент потрібно. Прошу про допомогу, чекатиму.

    • Ми будмо раді Вам допомогти.

      Висилаю інформацію по генеалогічному дослідженню на Вашу пошту.

  70. Добрый день! Как я могу получить официальную справку о репрессированном деде?

    • Якщо Ви знаєте, де знаходиться відповідна інформація,пропоную написати заяву (архіву) з проханням видати довідку про даний факт.

  71. Здравствуйте! Помогите пожалуйста в решении вопроса, мы являемся коммунальным предприятием, в нашей работе не создаются документы социально-экономической и научно-исторической ценности, куда обратиться и как правильно оформить запрос для исключения нас из списка формирования Национального архивного фонда?

    • Це запитання трохи не по нашому профілю. Але ми б на Вашому місті це запитання задали б Державній архівній службі: http://www.archives.gov.ua/Archives/scau.php

  72. Доброго Дня!
    мене цікавить наявність в архіві фондів по Директорії УНР , а саме Департаменту пропаганди, та взагалі агітаційно-пропагандиські матеріали даного періоду.
    ну і можливість їх замовленні і, відповідно, цінова політики архіву.
    Дякую!

    • Питання зацікавило директора центру вивчення генеалогії “Пращур” Віктора Долецького, він уточнить відповідну інформацію, пропоную для швидкого конекту вийти через соцмережі на зв’язок.

  73. Доброго дня! Чи є у Вас доступ до інформації про народжених в с.Стадниця, Тетіївського р-ну за 1912р. В той час це була Вінницька обл.?

    • А що саме Вас цікавить?
      З якою метою потрібна інформація?

  74. Здравствуйте!
    Я – историк, и настоящее время собираю материалы о жизни и деятельности Ефима( Юхима) Вениаминович Радбиля, присяжного поверенного из Винницы, который в 1917 году был депутатом Центральной Ряды Украины. Меня интересу’т данные о его жизни после октябрьского переворота: известно, что он работал в горы гражданской войны в организации “Культурлига’, а в 20е годы – в ОЗЕТЕ. После захвата власти большевиками Рaдбиль жил в Виннице ( отец его, Б.Х. Радбиль, в начале 20 века проживал на Большой Бульварной улице), и в 1929 году Е.В. РАдбиль проживал еще в собственном доме( у меня есть фото прадеда во дворе дома РАдбиля).
    Смог бы мне помочь в моих поисках специалист? На сайте Винницкого архива я не нашла информации о РАдбиле, но, возможно, она есть в фондах, где есть сведения о гласных Винницкой городской Думы 1917/1918 годов ( меня интересует также адрес Радбиля, его семейное положение, и конкретные данные о его деятельности в 20х годах.

    С уважением,
    Елена Цвелик
    .

    • Добрый день, мы готовы Вам помочь..
      Высылайте нам на почту информацию, мы ознакомим Вас с ценовой политикой и формой работы нашего центра.

  75. Доброго дня ! До мене на сайті “Одноклавники” звернувся громадянин Грузії Георгій Осікмішвілі з проханням знайти дані про його діда Осикмішвілі Василя. який в роки війні воював на теренах нашоі області в партизанському загоні . Його підпільне ім”я було Пітер Крючков Осикмішвілі стверджує, що в Вінниці навіть була вулиця , названа в честь його діда. Оце таке прохання

    • Маю надію у Вас все буде добре і ви йому допоможете в пошуках.

  76. добрый день! подскажите у вас можно заказать услугу по сбору
    > информации о своих прадедах проживавших в Виницкой обл Чечельницком
    > р-н с Крывецьке Мураховская Мария Даниловна 1901р,н,и её отца
    > Мураховского Данила необходимо для подтверждения национальности.Меня
    > интерересует архивный поиск на предмет
    > подтверждения польского происхождения и стоимость данной услуги,

    • ответила в сообщениях

  77. Добрый день Анна ! У меня такой вопрос: мой дед Аввакум родился в селе Жигаловка Винницкой области. Маму назвали Леонида , бабушку звали Фаня. Моя мама изменила имя, на Лидию , так как в советские времена евреев не жаловали. В ЗАГСе Винницы этого документа нет. Где искать подтверждение что моя мама и есть Леонида . Не могу доказать связь для подачи документов на репатриацию. Возможно у вас есть такая услуга? Заранее благодарна!

    • Мы попробуем Вам помочь в поиске документов.
      Для начала Вам нужно подробней расписать ситуацию, проще это сделать путем “письмо на почту”.

  78. Добрий день. Допоможіть будь ласка знайти інформацію про предків. Маю відомості лише про рік народження: Яринич Єфросинья Іванівна (1896) та Алєксєєвич Михайла Олександровича (1886). Можливо, хтось з них родом з Іллінецького району.

    • Ми спробуємо Вам допомогти 😉
      Для цього необхідно:
      -написати на почту prashhur.zakaz@gmail.com
      -вказати максимум відомої інформації про ваших рідних.

  79. Доброго дня. Я збираю документи про свою бабцю. В свідоцтві про народження мого батька указано, що вона є полькою. Більше ніяких відомостей про неі не маю. Хочу відновити своє польське коріння. Не знаю до кого звернутись. Допоможіть будь ласка за винагороду. Дякую

    • Доброго дня, Анно!
      Документів, які Ви вказали має бути достатньо на Карту Поляка.Не забудьте показати родинний зв’язок, записуйтесь на співбесіду,вчіть польську.Успіхів!